top of page

Bij colon hydrotherapie wordt de dikke darm grondig schoongespoeld met gefilterd water op lichaamstemperatuur. Met een zachte buikmassage wordt de natuurlijke peristaltiek van de darm gestimuleerd wat helpt bij het verwijderen van afvalstoffen.

Je darmen zeggen veel

Het reinigen van de darmen

Colon Hydrotherapie

Colon hydrotherapie of hoge darmspoeling is een zachte en effectieve manier om het lichaam te helpen ontgiften. Bij deze therapie wordt de dikke darm met gefilterd water op lichaamstemperatuur ontdaan van afvalstoffen zoals bacteriën, schimmels en parasieten. Door de spoeling wordt het lichaam gehydrateerd en worden de bloedcirculatie en de stofwisselingsprocessen van de cellen gestimuleerd.

 

Bij een eerste afspraak voor een darmspoeling beginnen we met een korte intake waarin we de klachten inventariseren en de behandeling doornemen. Daarna neemt de klant plaats op de behandeltafel. Er wordt een canule ingebracht waardoor het water naar binnen kan stromen. Tijdens de spoeling wordt de buik zacht gemasseerd.  Hierdoor komen de afvalstoffen los en wordt de peristaltiek van de darm gestimuleerd.

 

Een hoge darmspoeling is effectief, pijnloos en zonder risico. We werken uitsluitend met materialen voor eenmalig gebruik. De discrete behandeling zorgt voor een beter werkende darm, wat leidt tot vermindering van obstipatie en een groter gevoel van vitaliteit.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat colon hydrotherapie voor jou kan betekenen. 

bottom of page