top of page

We weten het allemaal: voeding en beweging zijn de belangrijkste bouwstenen van een gezond en een gelukkig leven. Toch blijkt het vaak moeilijk om een gezond voedingspatroon en voldoende beweging in te passen in ons drukke dagelijkse leven en eindigen goede voornemens niet zelden met een duur abonnement op de sportschool, waarvan geen gebruik wordt gemaakt en een kast vol ongebruikte voedingssupplementen.

​​

Pepita de Vries en Barbara Rubin ontwikkelden voor The Innersense een intensieve 6-weekse workshop die wèl effectief is, en die een leefwijze aanreikt die zonder veel moeite geïntegreerd kan worden in een druk bestaan. Deze workshop is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om zijn/haar doelen te bereiken, ongeacht leeftijd of conditie. De voeding en beweging workshop van The Innersense geeft je de mentale motivatie die je nodig hebt om met plezier te werken aan een gezond en sterk lichaam en een maximaal energieniveau.

Wat is het precies?

De basis voor een gezond leven

WORKSHOP

VOEDING & BEWEGING

De workshop voeding en beweging heeft een directe invloed op je gezondheid en je gevoel van welzijn. 

Het draagt bij aan:

•    Een goede lichaamshouding
•    Het voorkomen van blessures zoals gewrichtsklachten
•    Een gezonde darm en een goede spijsvertering
•    Soepele spieren
•    Gewichtsverlies
•    Een sterk immuunsysteem
•    Een positieve en energieke levenshouding
 

Gezondheids-opbrengsten 

Meld je nu aan:

Laat je gegevens achter, en we nemen contact met je op voor meer informatie!

De workshop Voeding & Beweging bestaat uit 12 bijeenkomsten van 1,5 uur. De kosten, inclusief cursusmaterialen, bedragen €850 per persoon. 

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de Workshop Voeding & Beweging van The Innersense!

 

Barbara en Pepita starten op 10 januari 2023 met een intensief, 6-weeks programma waarin je alle tools krijgt aangereikt voor een eenvoudige transitie naar een leven met meer energie, een beter figuur, minder gewicht en betere sportprestaties.

 

De 12 sessies vinden elke dinsdag- en donderdagavond van 19.30-21.00 plaats bij The Innersense, Van Ostadestraat 234 A-B Amsterdam. Kosten per persoon bedragen € 850 inclusief cursusmaterialen. 

Data

Dinsdag 10 januari

Donderdag 12 januari

Dinsdag 17 januari

Donderdag 19 januari

Dinsdag 24 januari

Donderdag 26 januari

Dinsdag 31 januari

Donderdag 2 februari

Dinsdag 7 februari

Donderdag 9 februari

Dinsdag 14 februari

Donderdag 16 februari

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

19.30-21.00

Testimonials

Eminé

Pepita is een uitstekende voedingscoach. Ze heeft enorm veel kennis en met haar geweldige recepten motiveert ze me telkens weer dat gezond eten verre van saai is.

Olga Wintermans

Al jaren werk ik met Barbara als personal trainer.

Ze heeft ontzettend veel kennis over hoe je jezelf fit en gezond kunt houden en legt dat op een duidelijke manier uit.
Ze werkt stapsgewijs aan een duidelijk omschreven doel, precies wat ik nodig heb!

Pepita hanteert in haar praktijk een unieke holistische benadering met geïntegreerde voeding en transformationele coaching. Als geen ander is zij zich ervan bewust dat langdurig een bewerkelijk dieet volgen simpelweg niet is vol te houden voor de moderne mens. Daarom kiest Pepita voor een aanpak waarbij relatief kleine aanpassingen in het voedingspatroon leiden tot grootse resultaten.

Pepita de Vries

Functional Nutrition en life-style coach bij The Innersense

Barbara gelooft in een aanpak voor het leven. Door slimmer te trainen slaag je erin tot op hoge leeftijd door te trainen en is een veel betere kwaliteit van leven gegarandeerd. Haar trainingsmethode is gebaseerd op mobiliteit en omvat bewegingsoefeningen die zorgdragen voor een sterke toename van soepelheid, balans, flexibiliteit en kracht. Het integreren van deze totale combinatie van oefeningen voorkomt blessures en maakt het je gemakkelijk om beweging te integreren in je dagelijks leven. Zo behoud je gemakkelijk de nieuw verworven mobiliteit, kracht, en gezondheid.

Barbara Rubin 

Personal trainer bij The Innersense

bottom of page