top of page

In 2019 heeft onderzoek naar deze therapie de nobelprijs voor geneeskunde gewonnen. 

Bij Intermittent Hypoxie Training wordt zuurstofrijke en zuurstofarme lucht met elkaar afgewisseld. Dit is te vergelijken met trainen of sporten in de bergen.

Hierdoor maakt ons lichaam meer rode bloedcellen aan. Dit zorgt voor een energieker gevoel en stimuleert het immuunsysteem.

Nobelprijs

Zuurstoftherapie voor meer energie en een sterk immuunsysteem.

INTERMITTENT

HYPOXIETHERAPIE

Zonder zuurstof kan ons lichaam niet functioneren. De zuurstof die we inademen, komt via de longen in het bloed. Via het bloed gaat het naar de plaatsen waar energie nodig is, zoals de spieren, de hersenen enz.

 

Bij chronische hypoxie krijgt het lichaam of delen van het lichaam voor langere tijd onvoldoende zuurstof, waardoor er een energietekort ontstaat. Dit kan leiden tot vermoeidheid, verstoringen in het immuunsysteem of chronische ontstekingen. 

Bij Intermittent hypoxie training wordt zuurstofrijke en zuurstofarme lucht afgewisseld. Dit is te vergelijken met trainen of sporten in de bergen. De zuurstofarme lucht stimuleert het lichaam eerst om meer rode bloedcellen aan te maken, waardoor er meer zuurstof getransporteerd kan worden. Als daarna zuurstofrijke lucht wordt ingeademd, is er sprake van een hogere opnamecapaciteit van de spieren en organen en een betere stofwisseling. Dit leidt tot een groter uithoudingsvermogen, meer energie en een sneller herstel na ziekte. 

Wat is het precies?

Download hier onze wetenschappelijke onderbouwing.

Wil je de onderbouwing weten van deze therapie? 

Testimonials

Patiënt

Frits Hamel

Ik heb veel last gehad van een corona besmetting, de klachten gingen maar niet over.


Na een paar weken hypoxie therapie voelde ik me stukken beter.

Patiënt

Sherry Kent

Mede dankzij de steun en de begeleiding van therapeuten van The Innersense Natural Medical, ben ik positief en succesvol door chemo en radiotherapieën gegaan.

 

Door de Intermittent Hypoxie training, is mijn ademhaling meer ontspannen, mijn geest helderder en mijn energie terug. 

Patiënt

Maritza Rijn

Ik heb een drukke en onregelmatige baan. 


De intermittent hypoxie training bij The Innersense helpt me om tot rust te komen en mijn werk goed aan te kunnen.

Wil je direct even kijken hoe een hypoxie behandeling eruit ziet bij ons? Mooi! Kijk dan even onze video! Krijg je ook direct een uitleg van de werking.

Bekijk onze video!

bottom of page