top of page

Stappenplan 

Stap 1

Detoxificatie fase

Het reinigen/detoxen van het lichaam op alle niveau’s middels het ondersteunen en
optimaliseren van het zuiveringsvermogen van het lichaam.

Stap 2

Eliminatie fase

Het in kaart brengen van nadelige invloeden op jouw gezondheid zoals infecties,
intoleranties en allergieën. Het maken van een persoonlijk plan om genoemde invloeden te minimaliseren, of zelfs te elimineren. We noemen dit het optimaliseren van jouw persoonlijke gezondheid.

Stap 3

Optimalisatie fase

Een goede gezondheid krijg je niet vanzelf, daar moet je aan werken. In de optimalisatie fase helpen we je met leefstijlcoaching en voedingsadvies aan de kennis die je nodig hebt om je gezondheid zo goed als mogelijk te ondersteunen.

Natuurgeneeskunde en laboratorium onderzoek, een perfecte combinatie

Bij Master your Health werken we met persoonlijke behandelplannen die ontwikkeld zijn op basis van ‘the best practices’ van de natuurgeneeskunde. En op basis van eigentijdse laboratoriumgegevens. Want ieder mens is anders en verdient zijn eigen, individuele behandelplan.

Circle of well-being

Bij Master your Health werken we volgens het principe van The Circle of well-being waarbij naast diagnostiek ook therapie, voeding en beweging worden ingezet.

We kijken per persoon wat er nodig is om een optimale gezondheid te bereiken en vast te houden. Vervolgens maken we een persoonlijk stappenplan en ondersteunen we je bij het uitvoeren van dit plan.
bottom of page