top of page

Bij voedingscoaching worden klanten op persoonlijke basis begeleid bij het samenstellen en volhouden van een verantwoord eetpatroon.  

Je bent, wat je eet.

Persoonlijk voedingsadvies

Voedingscoaching

Er is gelukkig een groeiend besef dat gezonde voeding en een uitgebalanceerd eetpatroon kunnen bijdragen aan het terugdringen van veelvoorkomende welvaartsaandoeningen en het genezingsproces en herstel van het lichaam kunnen bevorderen. Bij voedingscoaching worden klanten op persoonlijke basis begeleid bij het samenstellen en volhouden van een verantwoord eetpatroon en gezondere leefstijl. 

 

Een gezond voedingspatroon is essentieel voor het optimaal functioneren van het lichaam. Pure, verse, biologische producten vormen de basis van een gezond voedingspatroon. Verkeerde voeding en stress kunnen het lichaam dermate belasten dat er gezondheidsklachten, spijsverteringsproblemen en/of voedselintoleranties ontstaan. 

 

Onze voedingscoach begeleidt en motiveert klanten op weg naar een gezonder voedingspatroon. De coach stelt een individueel voedingsplan op, waarbij de persoonlijke voorkeuren van de klant en zijn eventuele onderzoeksresultaten leidend zijn. Zo werken we samen met de klant aan een gezondere levensstijl, passend bij zijn leeftijd en levenswijze. 

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat voedingscoaching voor jou kan betekenen. 

bottom of page