top of page

De combinatie van een voedende massage met kruiden en olieën en een detox in een Ayurvedische Swedena (stoomcabine) werkt verlichtend bij gewrichtspijn, kalmerend bij stress en maakt de huid glanzend en stralend.        

Verlichtend, kalmerend en stralend

Voedende en kalmerende massage

Ayurvedische Abhyanga Massage

Traditionele Ayurvedische Abhyanga massage is een volledige lichaams- en hoofdmassage met warme Ayurvedische kruidenolie. De kruidenolie wordt afgestemd op de constitutie van de klant en wordt in het lichaam gemasseerd. 

De massage wordt afgesloten met een sessie in de Swedana: een traditionele Ayurvedische stoomcabine. De warme stoom zorgt ervoor dat de poriën zich openen en de werkzame stoffen nog dieper kunnen worden opgenomen. Ook worden door het zweten gifstoffen uitgescheiden. 

 

De Ayurvedische Abhyanga massage kalmeert het zenuwstelsel, bevordert de bloedcirculatie en reinigt het lymfesysteem. Daarnaast versterkt het de lichaamsweefsels, smeert het de gewrichten en hydrateert en versterkt het de huid en het haar.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat Ayurvedische Abhyanga Massage voor jou kan betekenen. 

bottom of page